L’alcalde de PLF creu que el PP busca excuses perquè no volia participar a l’acte de Companys

Valentí Agustí ha contestat les paraules dels populars que ahir van criticar la despesa de diners públics en actes reivindicatius en època de crisi. Segons Agustí, l’acte de dissabte no ha constituït cap despesa desorbitada , i ha recordat als populars que la Cobla de PLF no va cobrar per la seva actuació i que el refrigeri servit als assistents eren croquetes sobrants d’altres actes anteriors. Per tot plegat, Agustí considera que els populars no volien assistir a l’homenatge a Companys i que s’han excusat en el suposat cost econòmic.

L’alcalde també ha contestat als populars que l’acusaven d’acomiadar treballadors municipals, tot i haver promés que no tocaria els llocs de treball de l’Ajuntament.

Agustí explica que els tres treballadors de la brigada no han estat acomiadats sinó que se’ls ha acabat els contractes i que no s’han renovat, perquè no hi ha obres a fer actualment.

De tota manera l’alcalde recorda que els 3 treballadors gaudiran de subsidi d’atur i explica que el consistori vol mantenir el nombre de treballadors municipals, mentre ho pugui fer, pel que podria contractar a persones que actualment no gaudeixin de cap prestació econòmica.

Agustí ha explicat que en les últimes setmanes han finalitzat la seva relació laboral fins a 25 persones a l’Ajuntament. Eren treballadors contractats amb plans ocupacionals subvencionats per la Generalitat, la majoria d’uns 6 mesos de durada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics