URGENT

Malgrat debatrà demà el seu pressupost i les ordenances municipals.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Malgrat tractarà demà en sessió plenària el nou pressupost municipal per l’any que ve.

Enguany el pressupost de Malgrat és de 17 milions, i per l’any que ve, l’equip de govern ha explicat que vol mantenir les partides destinades a serveis socials o educació, amb alguns ajustaments en d’altres àrees. El regidor d’hisenda de Malgrat, Antoni Puignou, ha explicat a RP que el pressupost presentat pel govern és equilibrat, raonable i coherent i que es manté similar al d’altres anys ja que, segons el regidor, la situació financera de l’Ajuntament de Malgrat és bona.

Demà també serà l’hora de modificar les ordenances municipals de la localitat. Puignou ha avançat qe la intenció de l’equip de govern és apujar lleugerament alguns tributs, com ara l’IBI, per adequar l’esforç fiscal al cost real dels serveis.

Puignou recorda que pel consistori resulta impossible congelar els impostos un any més, ja que les empreses que presten servei actualitzen els preus anualment i cal adaptar els impostos i taxes municipals.

El govern malgratenc del PSC i PP, haurà de buscar suports amb els grups de l’oposició, ja sigui per buscar algun vot a favor o alguna abstenció. La socialista Conxita Campoy governa amb minoria amb els populars, i li mancarà almenys 1 vot favorable o abstenció per aprovar el pressupost i les ordenances del 2012.

El ple acabarà amb els precs i preguntes dels regidors i públic. Segons sembla, tot i que no està inclòs dins l’ordre del dia, el ple de demà podria tractar una moció d’urgència per possessionar-se entorn al tancament del servei d’urgències nocturnes al Cap de la localitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics