Pasqual Maragall visita Malgrat per participar en un calendari solidari.

L’expresident de la Generalitat de Catalunya Pasqual Maragall va visitar ahir Malgrat de Mar, a primera hora de la tarda, per participar en una sessió fotogràfica de la que en sortirà un calendari solidari de l’Associació de Persones amb Discapacitat de l’Alt Maresme (ADIAM).

Maragall va ser fotografiat amb nens i nenes amb discapacitats a l’estudi malgratenc de Vicens Tomàs, que també col.labora amb la iniciativa. Després de la sessió d’estudi, l’expresident va sortir a una plaça de rera l’esglèsia, on va conversar amb els malgratencs que el van saludar.

Maragall només és un dels participants del calendari solidari , que suposadament es posarà a la venda a finals de novembre.

També hi participaran personatges populars com ara Juli Fàbregas, Marta Ferrusola i Eduard Punset, que també es fotografiaran amb nens i nenes del centre pinedenc.

A banda del calendari, amb el material fotogràfic obtingut, es farà al desembre una exposició de caràcter itinerant que sota el títol ‘Deixem de ser invisibles‘ s’instal.larà a Pineda, però preveu visitar també altres poblacions d’arreu de Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics