PLF torna a posar en marxa el servei de suport a les famílies amb xerrades i orientació.

Com en els últims anys, l’Ajuntament de PLF ha posat en marxa les polítiques d’atenció a les famílies amb fills de la localitat. Es tracta de d’un servei obert que treballa en dos àmbits. Per una banda la realització de xerrades per a pares i mares amb temàtiques relacionades amb l’educació dels fills i filles. Per exemple, la propera setmana es farà la primera xerrada per analitzar com fomentar l’autoestima. Ho ha explicat la responsable de les xerrades, M. Helena Tolosa.

El servei per a les famílies de PLF, a banda de les xerrades, també ofereix Orientació familiar. Una tarda al mes, i prèvia cita, es pot concertar una entrevista amb la mediadora familiar per tal de rebre assessorament, atendre a consultes o resoldre dubtes sobre hàbits, límits, rutines, i d’altres aspectes de l’educació en general dels més petits.

La mateixa Tolosa explica que el servei no és només per famílies desestructurades sinó per a qualsevol família amb problemes o dubtes amb l’educació dels fills.

Aquest servei per a les famílies el realitza la regidoria d’ensenyament i per prendre-hi part no cal inscripció, només demanar cita prèvia en el cas de l’assessorament personalitzat.

Tant les xerrades com l’espai d’orientació està coordinat i realitzat per la mestra, logopeda i psicopedagoga M. Helena Tolosa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics