URGENT

3 ferits en una baralla a la porta d’un Pub de Lloret.

Compartiu aquesta història

 

Dos joves de les Antilles holandeses van resultar ferits greus, i un altre lleu, la matinada de dissabte en una batussa davant la porta d’un pub de Lloret de Mar. Segons fonts policials, les víctimes presentaven ferides d’arma blanca, per la qual cosa van haver de ser ingressades.

Segons les primeres investigacions, les persones que es van enfrontar serien totes de nacionalitat holandesa i haurien arribat juntes a Lloret. És a dir, formaven part del mateix grup, tot i que es desconeix el motiu de la baralla.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís cap a les sis de la matinada de dissabte, després que els serveis d’emergència fessin saber a la policia que estaven atenent dos ferits per arma blanca. Davant d’aquest avís el cos policial va posar en marxa els protocols d’emergències per investigar el cas i els possibles autors. Autors que, per altra banda, ahir encara no havien sigut detinguts.

Els dos ferits greus es troben ingressats a l’hospital Josep Trueta de Girona, a planta i fora de perill, segons van confirmar fonts hospitalàries. L’altre ferit es recupera a l’hospital de Blanes.

Aquesta és la primera baralla que es produeix a Lloret després d’un estiu problemàtic, amb la mort d’un noi de 15 anys de la població i batalles campals a les zones d’oci.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics