Els comerços de PLF varien el seu horari per adaptar-lo al de les escoles.

Aquest nou curs, la Generalitat ha eliminat la 6a hora ales escoles catalanes. Les dues escoles de PLF han eliminat aquesta hora lectiva, suprimint 30 minuts al matí i 30 més a la tarda. Això fa que els alumnes deixin les aules a 2/4 de 5 de la tarda, mitja hora més aviat del que era habitual.

Aquest canvi ha motivat que algunes botigues del centre de PLF hagin decidit variar els seus horaris comercials, adaptant-se als nous horaris de les escoles, per aprofitar el moviment que es genera a l’hora de sortida dels infants.

Roser Forés, responsable de “Cotilleria Roser”, explica que a banda de coincidir amb les escoles, també s’amplia l’horari per tenir més hores de sol en horari comercial.

Actualment ja hi ha algunes botigues que han adaptat els horaris, però s’espera que amb el canvi d’hora previst per aquest dissabte, es sumin altres botigues.

En aquest sentit, tal i com explica Antònia Montero, de la “Ferre de Palafolls”, en comptes de traslladar l’horari, moltes botigues afegiran 30 minuts al seu horari habitual, pel que la seva hora de tancament continuarà igual.

Tot i que no hi ha dades sobre el nombre de botigues que han canviat el seu horari comercial a la tarda per obrir a 2/4 de 5, cada dia en són més, cosa que fa presagiar que en breu la majoria de comerços s’adaptaran i obriran a 2/4 de 5.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics