URGENT

Només els cadets de bàsquet aconsegueixen la victòria aquest cap de setmana.

Compartiu aquesta història

El cadet masculí es va imposar de 20 punts al Tossa, 43 a 63 en un partit que els palafollencs van dominar en gran part. La victòria permet a l’equip de casa situar-se a la zona mitja de la classificació. Aquest proper cap de setmana rebrà al Palauet al Blanes C, últim classificat actualment.

El cadet femení s’ha destapat com l’equip revelació de la temporada. Si l’any passat va patir doloroses derrotes, aquesta temporada està seguint una evolució ascendent. Aquesta última jornada han guanyat de 53 al Caldes, 24 a 77 i ja ocupa la 7a plaça de la classificació. Aquest proper cap de setmana jugaran a casa contra el Verges que és el 12e classificat.

El júnior palafollenc ha perdut aquesta setmana, 71 a 32, a la pista del Tossa. Això el fa situar a la 10a plaça de la taula. La setmana que ve, a més, tindrà un partit complicat contra el 2n classificat; el Bescanó-Anglés.

Tampoc van tenir sort el sènior masculí de bàsquet de PLF que va perdre a la pista del St. Joanenc. Els de la Garrotxa van ser superiors i es van imposat als palafollencs per 62 a 43. Això fa que els de casa nostra es mantinguin a l’última plaça de la taula amb cap partit guanyat. La setmana que ve rebran a casa el Sarrià de Ter, els 9s classificats .

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics