Conxita Campoy no dóna per perdut el servei d’urgències del Cap de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’alcaldessa de Malgrat ha anunciat que continuarà insistint a les autoritats per reobrir el servei d’urgències nocturnes al cap de salut de Mlagrat. Des del passat dia 17, el cap obre cada dia de 8 del matí a 9 del vespre i tanca totes les nits. Les urgències nocturnes s’atenen o bé per telèfon o bé al Cap de Pineda o als hospitals de Calella o Blanes.

Campoy assegura que mantindrà la demanda de mantenir el servei d’urgència al municipi, ja sigui amb recollida de signatures o amb una carta a la conselleria de sanitat. L’alcaldessa recorda que Malgrat està al mig dels dos hospitals, i seria un bon lloc per mantenir les urgències al cap.

L’alcaldessa de Malgrat ha criticat les polítiques de retallades a la sanitat pública catalana i ha enumerat algunes mesures de contenció de la despesa que considera que es podrien fer abans de retallar en sanitat. Campoy advoca pel tancament del Senat, dels consells comarcals i les diputacions per estalviar diners públics i duplicitats. També considera que hi ha duplicitat de recursos en seguretat ciutadana .

Segons Campoy, a Catalunya a més, existeix diferències entre els centres sanitaris gestionats directament per L’institut Català de la Salut i els que són gestionats per Corporacions o empreses privades, com és el cas dels cap de Malgrat o PLF i els hospitals de Calella i Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics