URGENT

Conxita Campoy no dóna per perdut el servei d’urgències del Cap de Malgrat

Compartiu aquesta història

 

L’alcaldessa de Malgrat ha anunciat que continuarà insistint a les autoritats per reobrir el servei d’urgències nocturnes al cap de salut de Mlagrat. Des del passat dia 17, el cap obre cada dia de 8 del matí a 9 del vespre i tanca totes les nits. Les urgències nocturnes s’atenen o bé per telèfon o bé al Cap de Pineda o als hospitals de Calella o Blanes.

Campoy assegura que mantindrà la demanda de mantenir el servei d’urgència al municipi, ja sigui amb recollida de signatures o amb una carta a la conselleria de sanitat. L’alcaldessa recorda que Malgrat està al mig dels dos hospitals, i seria un bon lloc per mantenir les urgències al cap.

L’alcaldessa de Malgrat ha criticat les polítiques de retallades a la sanitat pública catalana i ha enumerat algunes mesures de contenció de la despesa que considera que es podrien fer abans de retallar en sanitat. Campoy advoca pel tancament del Senat, dels consells comarcals i les diputacions per estalviar diners públics i duplicitats. També considera que hi ha duplicitat de recursos en seguretat ciutadana .

Segons Campoy, a Catalunya a més, existeix diferències entre els centres sanitaris gestionats directament per L’institut Català de la Salut i els que són gestionats per Corporacions o empreses privades, com és el cas dels cap de Malgrat o PLF i els hospitals de Calella i Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics