URGENT

Els 70 l/m2 recollits en les últimes hores a PLF provoquen problemes en els camins rurals.

Compartiu aquesta història

Tot i que els registres estan lluny de superar les precipitacions caigudes a principi de setmana, les pluges de les últimes hores han tornat a posar en alerta als palafollencs.

Segons l’observatori meteorològic de PLF, a la nostra localitat s’han recollit entre ahir a la tarda i aquest migdia, 70 litres per metre quadrat. Aquesta aigua ha provocat certs problemes als camins rurals de la localitat, on alguns funcionen com a rieres per evacuar l’aigua.

De fet les zones agrícoles de PLF són les més afectades per les pluges, ja que l’aigua caiguda avui s’acumula a la recollida aquest dilluns passat.

El camí d’accés a al ciutadella està afectat per un despreniment i només queda operatiu un carril, pel que cal donar pas alternatiu.

L’aigua acumulada en un tram del polígon d’en Puigverd, entre el complex d’Inditex i Recuperauto, ha obligat a tallar el trànsit rodat en aquest sector. També és destacable l’acumulació d’aigua al polígon industrial de Mas Reixach i a la plaça de Joan Huix de St. Lluís.

Segons la policia les rieres de la nostra localitat van plenes, però no amenacen desbordament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics