URGENT

Mala jornada esportiva dels equips de futbol de PLF

Compartiu aquesta història

L’amateur de futbol va perdre el segon partit de la temporada a casa contra el Blanes Athletic. Els palafollencs van perdre per la mínima, 0 a 1, però continuen líders de la classificació amb 18 punts després de 8 jornades. Aquest proper cap de setmana jugaran de nou contra un equip blanenc, en aquest cas contra el Racing Blanenc, que és el 9e classificat.

Precisament contra el racing blanenc va perdre el juvenil de PLF aquesta setmana per 8 a 2. Això deixa als palafollencs a la 9a plaça de la taula amb 4 punts. La propera jornada jugaran contra el Tordera.

El Tossa també es va imposar a l’infantil palafollenc per 3 a 2. Això deixa a l’equip a la 11a plaça de la classificació amb 3 punts. Aquest cap de setmana jugarà contra l’Hostalric.

En futbol Sala comencem a trobar les primeres victòries.

El Sta. Maria es va imposar clarament al Cote Vermelle per 10 a 2, cosa que situa a l’equip de casa a la part mitja de la classificació.

El Sant Lluís ha descansat aquest cap de setmana després de la suspensió del seu partit.

En bàsquet el sènior masculí va patir una nova derrota a la pista del Sarrià de Ter, 72 a 39. La setmana que ve jugaran contra el Fontcoberta. El cadet masculí es va imposar al Tossa , 43 a 67 i el femení es va imposar al caldes per 24 a 77 i es confirmen com a grup revelació del club de bàsquet de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics