URGENT

Creix l’atur a PLF en 36 persones i situa a nivells de fa un any i mig

Compartiu aquesta història
Evolució de l'atur a PLF

Les dades de l’atur a PLF tornen a marcar un augment considerable aquest d’octubre. El passat mes es va tancar a PLF amb 817 aturats, 36 més que el mes anterior.

Aquesta xifra és la més alta d’aquest any 2011 i de fet cal anar al març de l’any passat, en l’època més crua de l’atur a PLF, per trobar uns registres similars.

De setembre a Octubre l’augment de persones sense feina a PLF ha estat d’un 4.6%.

Interanualment, a PLF hi ha 77 aturats més ara que a l’octubre de l’any passat.

Les dades no són positives a cap de les poblacions veïnes. La més mal parada és Pineda que arriba als 3000 aturats, després d’augmentar en 270 el seu nombre d’aturats a la població, arribant fins al llindar del 23% d’índex de desocupació.

A Malgrat ha augmentat l’atur en més d’un 7%, i després de sumar 113 persones noves a les llistes de desocupats. Unes llistes que ja arriben a les 1670 persones.

Tordera és el municipi amb una apujada més lleugera del nombre d’aturats amb 21 persones i aguanta per sota de les 1600 persones sense feina.

Sta. Susanna puja un 11% i arriba a les 238 persones desocupades. Tot i això continua amb un dels índex més petits de desocupació situant-se al 13.7%.

A nivell comarcal, l’atur ha augmentat en un 3.5% sobrepassant ja les 38 mil persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics