Esquerra de Malgrat vol que l’Ajuntament animi a penjar la senyera en dies senyalats

Dels 7 punts a l’ordre del dia, 3 seran per tractar mocions presentades per 23 dels grups de l’oposició. Esquerra presenten 2 mocions una de les quals demana a l’Ajuntament que insti a la població a penjar la senyera catalana del seu balcó en dates assenyalades com la Diada o la Festa Major.

L’altra moció dels republicans demana al plenari que l’Ajuntament participi en la constitució d’una associació de municipis per la Independència i que hi prengui part activament. Es tracta de la mateixa moció que aquesta setmana passada va aprovar Tordera.

La tercera moció que es tractarà demà al plenari és la presentada per CiU i que reclama una actuació urgent al pavelló vell de Malgrat per tal de millorar les condicions de seguretat. Els nacionalistes denuncien que la instal·lació està deixada i que això posa en perill la seguretat dels usuaris.

Les 3 mocions constitueixen el bloc principal de la sessió plenària de demà, ja que els 4 punts restants , són els estructurals de les sessions plenàries.

El ple, que començarà a les 7 de la tarda a la sala de Plens de l’Ajuntament, acabarà amb el punt de precs i preguntes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics