URGENT

RP prepara una sessió de treball sobre estratègies comunicatives per a les petites empreses de PLF

Compartiu aquesta història

L’emissora, juntament amb l’ACEP i l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament han preparat una sessió de treball adreçada a petits comerços, botigues i empreses de PLF.

Tot fent un cafè, es posarà en comú com millorar les polítiques en comunicació dels petits negocis i solucionar així un dels problemes d’aquestes petites empreses. Ho ha explicat l’Agent pel desenvolupament local de PLF, Sílvia González.

La sessió dirigida per una persona especialista en marketing i comunicació donarà eines als petits negocis locals per deixar de ser invisibles amb la crisi i així aconseguir augmentar les possibilitats de creixement. És per això la sessió està dirigida a emprenedors, autònoms i petits comerços. Ho ha explicat la pròpia González.

La trobada gratuïta, es farà el proper divendres 18 de novembre al Cafè de PLF, a partir de les 3 del migdia, mentre es pren un cafè.

Tot i que la trobada de treball es gratuïta, cal inscriure’s abans a l’Àrea de Promoció Econòmica, o bé, al telèfon 638 00 93 52.

La intenció dels organitzadors és que xerrades de treball com aquesta es vagin repetint amb altres temàtiques periòdicament per tal de donar eines per millorar l’economia local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics