URGENT

El juvenil de futbol goleja sense pietat al Lloret

Compartiu aquesta història

Ha estat el resultat més voluminos del cap de setmana. El juvenil de PLF va apssar per sobre d’un fluix Lloret que va acabar cedint el partit als palafollencs que es van imposar amb un clar 0 a 14. Els gironins no van saber frenar al PLF, que a la mitja part ja guanyava per 0 a 8. Gerard i Yeray van ser els màxims anotadors dels palafollencs amb 5 gols cadascun .

A més, la propera jornada els palafollencs buscaran una nova victòria, a casa, contra el Riells i Viabrea, que encara no han puntuat en les 6 primeres jornades.

L’amateur, en canvi, va tornar a perdre i ha entrat en una mala ratxa de resultats . L’última derrota ha estat contra el Vilarroja per 1 a 2. Aquesta derrota fa que els palafollencs deixin el liderat i caiguin fins la 4a plaça de la taula.

La propera setmana jugaran contra l’Hostalric Athletic, actuals 8s a la taula.

L’infantil va imposar-se clarament al Cuatrovientos per 0 a 3. Això els situa a la 8a plaça de la taula. La propera jornada tornaran a jugar contra un equip de Blanes. Serà contra el Racing blanenc, que és l’11è classificat.

L’aleví A també va aconseguir els tres punts aquest cap de setmana contra l’Olot, després de guanyar als de la Garrotxa per 4 a 3 i es manté a la 3a plaça.

L’Alevi B, en canvi, no va poder guanyar al Ca la Guidó . Els blanencs es van acabar imposant per 7 a 6 en un partit molt igualat que es va acabar decantant per l’equip de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics