URGENT

Troben 2 cadàvers penjats d’un arbre en un bosc de Lloret de Mar

Compartiu aquesta història

 

Tot i que encara falta la confirmació oficial de l’autòpsia, tot sembla indicar que els dos cossos localitzats ahir corresponen a una nena romanesa de 13 anys que el passat agost va fugir amb el seu cunyat, de 27 i dels quals no s’havia tornat a saber res.

Els dos cossos, que van ser trobats per un boletaire cap a la zona de Can Balell de Lloret, penjaven d’un arbre i estaven en avançat estat de descomposició, segons fonts policials.

La mare de la nena la va identificar per un penjoll que duia al coll i que portava inscrit el seu nom. El noi duia la seva documentació i segons els mossos tot sembla indicar es van suïcidar.

La nena vivia a Romania i a l’estiu venia a Lloret a visitar la seva mare i la germana gran, que tenia un xicot, també romanes, amb el que la noia, que tenia 11 anys, va començar a tenir una relació amorosa.

El passat agost, els pares es van assabentar per un tercer de la relació entre tots dos. El dia 8 d’agost els dos joves van desaparèixer fins ahir que van ser descoberts els cossos penjats al bosc.

La zona on han aparegut els cossos, tot i estar amagada, és molt freqüentada pels veïns, que ahir s’estranyaven que ningú hagués advertit l’olor dels cossos en descomposició.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics