URGENT

Èxit de la primera jornada de la Mostra Gastronòmica

Compartiu aquesta història
 

Tot i que al final van quedar algunes cadires buides, els 135 comensals que ahir van estrenar la mostra van sortir satisfets.

 

Tocades les nou del vespre la regidora de Promoció Econòmica de PLF, Dolors Agüera, inaugurava la 4a edició de la Mostra Gastronòmica agraint l’esforç dels restaurants organitzadors per tal de celebrar aquesta jornada. Agüera explica que la Mostra serveix per promocionar la nostra vila i els seus restaurants, i afirma la voluntat de mantenir la mostra en properes edicions.

Jubany i Agüera saludant als restaurants participants. FOTO: Francesc Tresserras

El convidat especial de la 4a Mostra Gastronòmica de PLF, Nandu Jubany, va encoratjar als restauradors a continuar treballant i col.laborant en activitats com la Mostra. En declaracions a aquesta emissora, Jubany explica la importància de posar en valor els productes de la terra, i en el cas particular de PLF, les seves Mongetes del Ganxet, que són protagonistes de la Mostra.

Plats com “calamars amb ceba, favetes i cansalada confitada”, “provolone amb verduretes” o “risotto d’aus de caça salvatges i bolets” són alguns dels plats que elaboren els 8 restaurants participants a la Mostra i que, un cop passin les jornades al teatre, es mantindran a les cartes dels restaurants que prenen part a la iniciativa.

Aquest vespre, amb totes les entrades venudes, es farà la segona jornada de la Mostra.

La d’aquesta nit podria ser l’última al teatre, ja que l’organització es planteja un canvi d’ubicació per a la propera edició de la Mostra. L’opció que sembla prendre més força és el Palauet, tot i que aquest emplaçament obligaria a canviar les dates de celebració de la Mostra Gastronòmica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics