Taller de “Cuina sense Pares” per a joves de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest dilluns la Diputació de BCN organitza un taller de cuina saludable per a joves a partir de 14 anys amb la voluntat de promoure una alimentació saludable i alhora animar-los a posar-se a la cuina.

El taller a Malgrat es farà el proper dilluns, 21 de novembre, de 6 a 8 del vespre al Col·legi Montserrat.

Una de les eines que es presenten en aquest taller és el web específic, cuinasensepares.cat, que conté els vídeos i el receptari realitzats per un cuiner i alguns joves durant les proves pilot que es van celebrar la passada tardor a la comarca d’Osona.

El taller forma part d’un projecte que vol posar en pràctica una alimentació saludable per a joves, ja que segons dades recents senyalen un ‘augment de sobrepès i obesitat en la població jove. En aquest mateix grup d’edat, més d’un 30% de noies declara haver fet dieta amb l’objectiu d’aprimar-se.

Al web del projecte hi ha un seguit de consells sobre diferents aspectes bàsics de l’alimentació, així com també una proposta de menú setmanal amb les seves receptes de dinars i sopars fàcils, ràpids i econòmics, que motivin als joves l’entrada en el món culinari.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics