URGENT

Taller de “Cuina sense Pares” per a joves de Malgrat

Compartiu aquesta història

 

Aquest dilluns la Diputació de BCN organitza un taller de cuina saludable per a joves a partir de 14 anys amb la voluntat de promoure una alimentació saludable i alhora animar-los a posar-se a la cuina.

El taller a Malgrat es farà el proper dilluns, 21 de novembre, de 6 a 8 del vespre al Col·legi Montserrat.

Una de les eines que es presenten en aquest taller és el web específic, cuinasensepares.cat, que conté els vídeos i el receptari realitzats per un cuiner i alguns joves durant les proves pilot que es van celebrar la passada tardor a la comarca d’Osona.

El taller forma part d’un projecte que vol posar en pràctica una alimentació saludable per a joves, ja que segons dades recents senyalen un ‘augment de sobrepès i obesitat en la població jove. En aquest mateix grup d’edat, més d’un 30% de noies declara haver fet dieta amb l’objectiu d’aprimar-se.

Al web del projecte hi ha un seguit de consells sobre diferents aspectes bàsics de l’alimentació, així com també una proposta de menú setmanal amb les seves receptes de dinars i sopars fàcils, ràpids i econòmics, que motivin als joves l’entrada en el món culinari.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics