URGENT

Nova derrota per la mínima del sènior de bàsquet

Compartiu aquesta història

Incomptables són ja les derrotes d’un o dos punts que ha patit el sènior masculí de bàsquet de PLF.

L’última ha estat aquest cap de setmana quan l’equip no ha tornat a encaixar una derrota per només 2 punts contra el Llança; 75 a 77.

Aquestes derrotes desmoralitzadores condemnen als palafollencs a ser cuers de la classificació sense haver guanyat encara cap dels 10 partits jugats.

El júnior tampoc ha tingut sort i ha caigut dolorosament contra el Llagostera per 29 a 77. Aquesta derrota els deixa 10s a la taula a l’espera del duel amb el Blanes d’aquest cap de setmana. Els gironins són 8s a la taula i podria ser una bona opció per recuperar la confiança.

El cadet masculí és l’únic que ha guanyat aquest cap de setmana el seu partit. Va ser contra el Lloret i per 79 punts de diferència; 105 a 26. Això deixa a l’equip a la part alta de la classificació. Ara mateix són 3rs i la setmana que ve jugaran a la pista de l’Hostalric.

El cadet femení, per la seva part ha perdut a casa contra el Fornells, 37 a 81 i continua sense retrobar el bon estat amb el que van començar la lliga sent la revelació del club palafollenc. Una bona opció serà aquesta setmana contra el Bescanó, penúltim classificat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics