URGENT

El Casal de l’Home organitza demà la primera edició del BarFolls

Compartiu aquesta història

 

Es tracta d’una gimcana que es desenvoluparà entre els bars de PLF demà divendres al vespre. Segons l’organització les proves a realitzar són d’habilitat i es premiarà la rapidesa a l’hora de fer-les.

En aquesta nova activitat hi participen una 10a de bars de la nostra localitat que configuraran el circuit de la gimcana.

Els grups que vulguin participar-hi hauran de ser de 4 persones i pagar el preu d’inscripció de 25€ per grup amb totes les consumicions incloses en el preu.

Per aquesta activitat, exclusiva per a majors d’edat, no es permet la utilització de vehicles i per desplaçar-se caldrà anar caminant d’un punt a l’altre de les proves.

Ho ha explicat el president del Casal de l’Home de PLF, Xavier Menacho.

Qui vulgui participar encara ho pot fer. Només cal que truqui als responsables del Casal per fer la inscripció. Tota la informació del BarFolls la trobareu al facebook del casal de l’home de PLF.

L’entitat treballa també en preparar el vermut solidari pel proper dia 18 de desembre, coincidint amb la celebració de la Marató de TV3. El vermut de l’any passat va aportar uns 400 € a la causa de la Marató.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics