URGENT

L’Ajuntament explicarà avui com accedir als pisos socials de lloguer

Compartiu aquesta història

Aquest vespre hi ha ple a l’Ajuntament de PLF amb un total de 8 punts a l’ordre del dia. Entre els quals hi ha donar informació de les normes reguladores de l’adjudicació dels 38 habitatges de protecció oficial.

La previsió és que aquests pisos, que s’han construït prop de la biblioteca, a l’entrada del poble, es destinin a joves menors de 35 anys, a jubilats i a d’altres col·lectius més heterogenis com famílies monoparentals o persones amb disminució.

Dels 38 habitatges, es preveu destinar 12 a cada un d’aquests col·lectiu específic, amb la possibilitat de redistribuir-los segons les demandes un cop s’obri el procés de sol·licitud. Els 2 apartaments restants seran propietat de l’Ajuntament que, en un principi, té previst cedir-los a la Fundació Aspronis per poder dur a terme el projecte de pisos tutelats.

Un altre dels punts del ple d’avui és la presentació del projecte de la nova caserna de la Policia local i Jutjat de Pau que preveu ocupar un dels mòduls de les antigues escoles de PLF, a la plaça del Fòrum Palatiolo.

Les obres comptem amb una subvenció per fer les obres que haurien de permetre traslladar les dependències de la Policia i del jutjat de Pau.

El projecte compta amb l’objecció d’Esquerra Republicana que ha començat una campanya per demanar que es mantingui l’activitat educativa i cultural a les antigues escoles.

A la sessió d’avui, que començarà a 2/4 de 9 del vespre també aprovarà el reglament de la nova seu electrònica i la creació del registre electrònic de l’Ajuntament per operar amb el consistori des d’internet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics