URGENT

La Diputació i Santa Susanna signen un conveni per a condicionar una nova biblioteca

Compartiu aquesta història

Les dues administracions han signat un conveni aquesta setmana per la nova biblioteca d’aquest municipi del Maresme que estarà ubicada en un edifici que també acollirà el casal d’avis i el centre cívic de la localitat. La biblioteca tindrà accés propi i ocuparà una superfície útil de 955 m2 distribuïts en dues plantes, amb serveis d’acollida i promoció, àrea de música i imatge, un espai polivalent, una zona infantil, una zona general i un àrea de treball intern.

Aquest conveni representa una subvenció de 240 mil € per fer les obres d’aquesta nova instal·lació.

L’Ajuntament de Sta. Susanna ha rebut amb satisfacció aquest conveni i ha anunciat que les obres començaran en breu. Actualment la localitat ja disposa d’una petita biblioteca construïda a principis dels 80 a la Pl. de Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics