URGENT

El desembre porta diferents activitats benèfiques i solidàries a PLF

Compartiu aquesta història

El mes que acabem d’encentar està ple d’activitats organitzades per incentivar la col.laboració solidària.

El proper cap de setmana del 10 i 11 l’Associació d’amics del animals ha preparat un mercat solidari de productes de segona mà. Són articles cedits gratuïtament a l’entitat per tal de ser revenuts i aconseguir així fons per la seva activitat. L’associació es dedica a recollir i cuidar els animals abandonats de la nostra població i gestionen la gossera del Molí d’en Puigverd.

El dissabte dia 10, l’ONG de PLF, “Sonrisas Abiertas a la Amistad”, hereva de l’antiga Asipa, ha preparat un concert benèfic al teatre. La cita musical reunirà, a partir de les 23h, a Mike Lamotta, Rete, Sinode per acabar amb una sessió dels Slum DJs.

Els diners que s’aconsegueixin serviran per finançar les tradicionals campanyes solidàries de Nadal i Reis, amb els que s’ajudarà a les famílies més necessitades de PLF.

L’endemà diumenge s’ha organitzat, a més, un festival de patinatge solidari al Palauet. Els diners que es recaptin es destinaran a la Marató de TV3. L’activitat és organitzada pel Club Patí Palafolls. Anna Blanch secretaria del Club, explicava al PLF en Xarxa de RP, que el festival incorporarà coreografies d’aquest any i de l’any passat.

Encara entorn a la Marató de TV3, el dia 18, data del programa especial de la televisió catalana, el Casal de l’Home de PLF ha organitzat el vermut durant el matí a la plaça del fòrum Palatiolo. L’any passat el vermut va recollir prop de 400 € per al iniciativa solidària.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics