El desembre porta diferents activitats benèfiques i solidàries a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El mes que acabem d’encentar està ple d’activitats organitzades per incentivar la col.laboració solidària.

El proper cap de setmana del 10 i 11 l’Associació d’amics del animals ha preparat un mercat solidari de productes de segona mà. Són articles cedits gratuïtament a l’entitat per tal de ser revenuts i aconseguir així fons per la seva activitat. L’associació es dedica a recollir i cuidar els animals abandonats de la nostra població i gestionen la gossera del Molí d’en Puigverd.

El dissabte dia 10, l’ONG de PLF, “Sonrisas Abiertas a la Amistad”, hereva de l’antiga Asipa, ha preparat un concert benèfic al teatre. La cita musical reunirà, a partir de les 23h, a Mike Lamotta, Rete, Sinode per acabar amb una sessió dels Slum DJs.

Els diners que s’aconsegueixin serviran per finançar les tradicionals campanyes solidàries de Nadal i Reis, amb els que s’ajudarà a les famílies més necessitades de PLF.

L’endemà diumenge s’ha organitzat, a més, un festival de patinatge solidari al Palauet. Els diners que es recaptin es destinaran a la Marató de TV3. L’activitat és organitzada pel Club Patí Palafolls. Anna Blanch secretaria del Club, explicava al PLF en Xarxa de RP, que el festival incorporarà coreografies d’aquest any i de l’any passat.

Encara entorn a la Marató de TV3, el dia 18, data del programa especial de la televisió catalana, el Casal de l’Home de PLF ha organitzat el vermut durant el matí a la plaça del fòrum Palatiolo. L’any passat el vermut va recollir prop de 400 € per al iniciativa solidària.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics