Condemnen a 7 anys de presó per atacar a un hoteler per acomiadar-lo

Segons recull la sentència, l’acusat “havia treballat durant anys” a la cuina de l’hotel Rosamar de Lloret. L’octubre de l’any passat, els propietaris el van acomiadar perquè -com van explicar al judici- la seva actitud ocasionava nombrosos problemes a l’equip.

Dies més tard, l’ara comdemnat, un home de 45 anys va anar fins al domicili on vivien els propietaris de l’hotel i, quan el va veure arribar, el va abordar posant-li “un ganivet de 35 centímetres de longitud a l’esquena”, com recull la sentència.

L’agressor va obligar el propietari a obrir-li la porta del seu pis. En aquells moments, a l’interior de l’habitatge també hi havia la dona de l’amo de l’hotel. Sense deixar d’amenaçar-los amb el ganivet, l’home va exigir al matrimoni que li entreguessin diners i objectes de valor, i els hi va robar 6.000 euros, joies i rellotges antics que hi havia en una vitrina.

Quan la jove de les victimes va intentar socorre als sogres, tots 4 van començar a forcejar. Va ser llavors quan l’acusat els va ferir amb el ganivet.

Llavors va arribar la policia a l’immoble i l’home també els va amenaçar.

La sentència recull que l’acusat pateix “un síndrome ansiós depressiu de llarga evolució” i un “trastorn de la personalitat”, però alhora no hi ha res que acrediti que el dia de l’assalt “patís cap alteració de les seves.

La sentencia, que encara no és ferma, li prohibeix acostar-se a Lloret i als propietaris agredits.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics