URGENT

L’atur a PLF s’apuja fins a les 848 persones

Compartiu aquesta història

El mes de novembre ha tornat a dur una nova apujada del nombre de persones sense feina al nostra localitat. En total a PLF hi ha 848 aturats , una 30a més que a l’octubre. Aquesta xifra d’aturats no es donava des del febrer del 2010.

Fent una comparació amb els mesos de novembre d’anys anteriors, observem que a PLF hi ha una centenar d’aturats més ara que fa un any. En canvi, a PLF hi ha exactament el mateix nombre d’aturats aquest novembre que el de fa 2 anys.

Ara mateix a PLF hi ha un 17’6% d’aturats, o el que és el mateix, 17 de cada 100 persones en edat de treballar no tenen feina a la nostra localitat.

A cap de les poblacions veïnes s’ha reduit el nombre d’apuntats a l’atur. A Malgrat és on més s’ha apujat l’atur, amb un 10% més que a l’octubre. Ara a Malgrat hi ha 1.839 aturats, 170 més que a l’octubre.

Pineda ja supera els 3100 desocupats i la seva taxa d’aturats arriba prop del 23%. A Tordera la xifra s’enfila fins els 1661, amb un augment de prop del 5% de persones sense feina. A Sta. Susanna hi ha una 30a més de persones a l’atur que a l’octubre.

Aquest augment d’aturats es donen a la majoria de poblacions de l’Alt Maresme, mentre que al Baix Maresme els municipis experimenten una lleugera retallada de les seves llistes de desocupats. Es el cas de Premià de Mar, Vilassar o Tiana, entre d’altres.

A nivell comarcal, al novembre hi ha unes 600 persones més sense feina que a l’octubre, amb una xifra propera a les 37.700 persones a l’atur.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics