El projecte de creació d’una Ruta de la Tordera continua endavant

Divendres passat es va fer a Hostalric la reunió de seguiment del projecte de creació d’una Ruta de la Tordera, que proposa crear una ruta turística de senderisme i cicloturisme que ressegueixi el curs del riu Tordera, per tal d’incentivar les economies dels municipis interiors.

El projecte també vol diversificar l’oferta dels municipis amb major afluència turística, tan de la costa com del Montseny, incorporant aquesta ruta com a possible recurs turístic.

La reunió de divendres va servir per introduir el projecte als nous alcaldes i alcaldesses de les poblacions implicades.

A la trobada hi va intervenir el director de l’Observatori de la Tordera, Martí Boada, que va ressaltar la importància de la Tordera per a tota la zona, els seus valors ambientals i socials. Seguidament, es va presentar el treball realitzat enguany, tant a nivell més tècnic com de recerca de finançament. Entre aquestes tasques, destaca l’avantprojecte del traçat principal de la ruta i els contactes amb el Ministerio de Medio Ambiente, Medio Rural i Marino peraconseguir finançament.

Entre els municipis representants a la reunió, a banda d’Hostalric, també hi havia Blanes, Tordera, Fogars de la Selva, Sant Celoni, Hostalric, Breda, Arbúcies, Palafolls i Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics