URGENT

L’Ajuntament preveu reduir en una dotzena de persones la plantilla municipal amb jubilacions i finals de contracte

Compartiu aquesta història

El consistori està treballant en l’elaboració dels pressupostos municipals, cercant partides en les que retallar despesa pública i equilibrar-la amb els ingressos.

La plantilla de treballadors de l’Ajuntament també es veurà afectada per les retallades. El consistori preveu reduir una 12a d’empleats municipals d’una forma natural. És a dir, amb jubilacions i invalideses sense substitució i la no renovació de contractes que han de finalitzar en els propers mesos.

Ho ha explicat l’alcalde de PLF, Valentí Agustí que assegura que aquesta reducció no afectarà a les necessitats de personal de l’Ajuntament.

A banda de les mesures de reducció de la despesa en personal, l’Ajuntament també estudiar com disminuir la despesa pública en d’altres partides. És per això que s’ha demanat a les empreses que ofereixen serveis al consistori com el de neteja viària o d’edificis públics, o el de recollida d’escombraries que rebaixin un 20% el seu treball, per reduir així la factura en aquestes despeses. Diu l’alcalde que també es plantegen sortir de la Gossera d’Argentona i baixar el nombre i la qualitat d’activitats culturals.

PLF també va expressar la seva voluntat de sortir del Consorci de la TDT de l’Alt Maresme, que finalment es dissoldrà en les properes setmanes per manca de finançament.

El consistori espera que no hi hagi més retallades i que les administracions superiors alliberin el finançament pendent per tal de no haver de tocar més partides econòmiques.

L’equip de govern preveu tractar en breu la proposta de pressupost pel 2012 al plenari municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics