La depuradora de l’Alt Maresme està enllestida i només falta contractar la llum

Les obres de construcció de la depuradora que ha de donar servei a cinc municipis de l’Alt Maresme ja estan acabades, però continuen els retards i els problemes.

Segons publica el diari El Punt, l’escomesa elèctrica també està a punt, però queda pendent la contractació directa de l’electricitat. Sense corrent no es poden fer les proves de funcionament prèvies a posar en marxa aquesta planta de tractament d’aigües residuals que també donarà servei a PLF.

El retard per enllestir els tràmits de l’obra ha posat en alerta els ajuntaments que se n’han de beneficiar. L’alcalde de Pineda, Xavier Amor (PSC), ja ha fet una crida, als seus homòlegs per reclamar a la Generalitat més celeritat per posar en marxa l’equipament. A banda de PLF, la depuradora ha de tractar l’aigua dels municipis de Pineda, Calella, Santa Susanna i Malgrat.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics