PLF edita un llibre sobre els seus “Mobles, objectes i altres foteses”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de PLF ha fet públic quin serà el tradicional llibre de Nadal que ha editat i que es començarà a repartir passades les festes.

El Llibre, que es titula Palafolls: mobles, objectes i altres foteses, retrata de forma emocionant un municipi inesperat a partir d’unes 200 fotografies de la nostra localitat i dels seus espais i mobiliari urbà més característics. De fet el llibre es divideix en capítols com el de fonts, llums, o el de bancs i taules.

L’autor de les fotografies ha estat el fotògraf local, Benet Garcia, que en les últimes setmanes ha retratat diferents elements característics de PLF per elaborar aquest llibre. Garcia explica que la feina ha estat molt intensa per triar les fotografies que han composat el llibre.

Garcia explica que el llibre presenta un munt d’elements urbans que es troben a la nostra localitat a partir d’un llistat elaborat prèviament.

En total es farà un tiratge d’un miler de còpies, moltes menys de les habituals, ja que el llibre Palafolls: mobles, objectes i altres foteses serà el primer dels editats al Nadal que serà de pagament. Per aconseguir-lo caldrà abonar 5€ en concepte d’ajuda a l’edició.

El consistori ha explicat que el llibre d’aquestes festes s’ha pogut editar gràcies a la participació de diferents patrocinadors i a la contribució dels palafollencs que comprin aquest llibre.

D’altra banda l’Ajuntament també ha preparat, conjuntament amb la Diputació, un altre llibre que parla de l’experiència de l’agermanament amb la població centreamericana de San Isidro, a Nicaragua. El llibre també estarà enllestit passades les festes nadalenques. D’aquest llibre, que serà gratuït, s’han editat uns 400 exemplars que es repartiran a centres educatius i culturals de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics