URGENT

S’ajorna l’adjudicació del desdoblament de la NII a Girona fins el canvi govern

Compartiu aquesta història

El nou govern popular, que s’estrena avui, serà qui finalment adjudicarà les obres de desdoblament de la carretera NII al seu pas per les comarques gironines.

El PP va demanar al govern sortint que frenés l’adjudicació definitiva per tal de poder estudiar, analitzar amb cura tots els projectes i adjudicacions per confeccionar els pressupostos generals.

El desdoblament de l’N-II, en el tram entre Sils i Caldes de Malavella, va ser adjudicat de manera provisional el 18 de novembre a l’empresa Acciona. A més es preveia que les obres comencessin immediatament. L’adjudicació ara mateix continua sense ser definitiva, a ‘espera que es constitueixi elk nou govern aquesta setmana.

De tota manera els diputats gironins no temen per aquesta obra. Jordi Xuclà, de CiU, i Àlex Sàez, del PSC, s’han mostrat confiats que els tràmits seguiran el seu curs. Així mateix, el portaveu del PP al Parlament i president dels populars a Girona, Enric Millo, ha deixat clar que les obres de l’N-II “són una prioritat pel seu partit”.

Amb l’ajornament serà el nou govern del PP qui farà l’adjudicació definitiva de les obres que fa anys que es van aturar per problemes econòmics de la primera l’empresa adjudicatària.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics