URGENT

Nova picabaralla per la ubicació de la nova caserna de policia i el model cultural de l’Ajuntament

Compartiu aquesta història

La tensió entre el govern municipal i Esquerra ha revifat aquestes últimes setmanes arran de la decisió d’ubicar la nova caserna de la policia a les antigues escoles.

Esquerra va iniciar a la tardor una campanya popular per tal mantenir l’ús cultural de les antigues escoles i defensant que la caserna de la policia i els nous jutjats es facin en un altre indret.

Aquesta campanya ha estat resposta per l’alcalde de PLF, Valentí Agustí en un cartell on, en format carta, explica que el govern local aposta per descentralitzar els equipaments culturals per tota la població i alhora defensen un model de policia de proximitat que estigui propera al ciutadà. Amb aquestes dues premisses, el govern defensa la ubicació triada.

L’alcalde acaba la carta assegurant que els republicans no han presentat alternatives d’ubicació, que mostren un pensament contradictori i que estan encara verds en política. Agustí els acusa d’arrossegar tics passats de moda.

Davant d’això Esquerra ha respost a la carta d’Agustí. Els republicans acusen a l’alcalde de pedant i de menysprear el nivell cultural dels palafollencs. Expliquen que sí han presentat alternatives a la decisió d’ubicar la caserna policial a les antigues escoles i que també defensen un model de policia de proximitat.

Pels republicans la carta de l’alcalde només vol menysprear al grup d’Esquerra, i asseguren que més val ser verds que massa madurs. Els republicans demanen de nou al govern que rectifiqui i que destini les antigues escoles a equipaments culturals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics