URGENT

Campoy manté que els veïns dels carrers Llibertat i St. Elm pagaran igual que els d’altres zones reurbanitzades

Compartiu aquesta història

El consistori malgratenc preveu que a la propera tardor es podrien començar les obres de remodelació dels carrers Llibertat i St. Elm. Una remodelació que eliminarà les voreres i deixarà al mateix nivell l’espai de vianants i el de circulació, a l’estil del carrer major de PLF. Els veïns fa temps que estan mostrant la seva disconformitat amb el projecte, bàsicament, per dos motius principals. D’una banda pel cost que hauran d’assumir els veïns en forma de contribució especial, però també pel que consideren manca de seguretat vial.

Pel que fa a les aportacions econòmiques, els veïns critiquen que hagin d’aportar el 70% de l’obra, un percentatge superior que el que han aportat els veïns d’altres zones del municipi on també s’hi ha actuat.

L’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, manté, però que els veïns d’aquests carrers pagaran, en nombre absoluts, el mateix que els veïns d’altres zones. Diu que un habitatge d’igual característiques pagarà els mateixos euros al barri antic com al carrer Llibertat.

Sobre les protestes l’alcaldessa demana escoltar als qui no han criticat les obres que, en la seva consideració, són majoria. També ha lamentat les reunions fetes per alguns veïns en les que, segons Campoy, s’ha desinformat.

Els veïns van penjar pancartes i cartells en contra de les obres previstes. Justament l’Ajuntament ha demanat que es retirin les pancartes dels veïns per no tenir els permisos. Campoy, durant el ple d’ahir i davant les crítiques de CiU, va definir les pancartes com a estèticament lletges.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics