URGENT

L’Ajuntament amplia el termini per demanar un dels pisos de lloguer de protecció oficial

Compartiu aquesta història
Els pisos de lloguer social de PLF

 

El consistori ha prorrogat el termini per inscriure’s al registre de sol·licitants, requisit necessari per poder optar als nous pisos de lloguer social que s’estan ultimant a l’entrada del poble, a tocar de la biblioteca.

En un principi el període s’esgotava a finals de gener, però el consistori ha decidit ampliar-lo fins el dia 5 de febrer.

En total hi ha 35 pisos de lloguer amb protecció oficial especialment destinats a jubilats, pensionistes, discapacitats, joves menors de 35 anys i col·lectius amb necessitats especials com famílies monoparentals o nombroses.

D’entrada els pisos, d’uns 60m2, costen uns 400€ al mes, incloent-hi aparcament, traster, i les despeses de comunitat incloses.

Per poder optar a aquests pisos, els primers de protecció oficial de lloguer de la localitat, cal estar empadronat a PLF i tenir uns ingressos mínims de 8.000 € a l’any. Aquest límit s’ha rebaixat ja que en un principi només podien accedir a als pisos els qui cobressin per sobre dels 12 mil €.

Qui estigui interessat en un d’aquests pisos cal que s’apuntin al registre general de sol·licitants a les oficines de l’Ajuntament, a la plaça major, en horari de matí.

Paral·lelament l’Ajuntament ha preparat una jornada de portes obertes per aquest diumenge al matí, d’11 a 2, per poder visitar els pisos i comprovar la seva distribució i configuració.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics