Nova sortida a la neu per a joves

Les àrees de joventut dels ajuntaments de PLF, Tordera, Pineda i Malgrat de Mar han tornat a unir-se per preparar una jornada d’esquí pels joves d’aquestes localitats.

la data triada per fer l’esquiada d’un dia serà el proper 10 de març i les inscripcions ja estan obertes als diferents punts d’informació juvenil, en el cas de PLF, a la masia de Can Batlle. El tècnic de joventut de PLF, Albert Muñoz, explica que hi ha poques places destinades per poble, pel que cal donar-se presa a inscriure’s. Tot i això si hi ha més demanda s’ampliaria l’oferta de busos.

El preu de la sortida, que inclou un dia de forfait, l’assegurança i el transport, és de 37,5 € per a joves de 6 a 17 anys i de 48,5 euros pels majors de 17 anys. El lloguer de material és opcional, amb un preu de 15’5 euros en cas de llogar esquí i de 21 euros si s’opta per l’snowboard.

El termini per apuntar-se a la sortida és el proper 24 de febrer i s’ha de fer presencialment al local jove de Can Batlle, per telèfon al 937652553.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics