URGENT

Bermán considera que Antònia Petit és “inepte per fer les feines municipals” i demana que deixi les 3 carteres

Compartiu aquesta història

 

Aquest cap de setmana, el regidor portaveu del PP a PLF, Óscar Bermán, ha escrit una nova entrada al seu bloc per tal de criticar la decisió de la regidora d’ensenyament de PLF, Antònia Petit de tancar l’accés a l’escola Mas Prats a l’hora d’entrada dels alumnes, per evitar les aglomeracions de vehicles.

Diu el popular que Petit demostra la seva tossuderia i recorda que fa uns anys ja es va intentar una mesura similar, que es va haver de suspendre per la pressió dels pares i mares.

Diu Bermán que l’Ajuntament demostra que fa el que vol sense tenir en compte indicacions dels pares i els mestres i també critica la utilització dels voluntaris de Protecció Civil per regular el transit, cosa que haurà de fer, segons el popular, la Policia Local. Precisament de la policia ha assegurat que Petit els té desemparats, pel que demana no haver de lamentar-nos del que considera incompetència de Petit.

Diu el regidor popular que Petit és una persona amb ineptitud en les feines municipals pel que recomana que deixi les seves carteres i aprofita per criticar la seva tasca al capdavant de la cartera de joventut en el passat mandat.

També s’ha mostrat molt crítica amb Petit la secció local d’Unió, que ha acusat a la regidora de mentir durant l’entrevista de divendres a RP. Segons els demòcrata-critians, que presenten a Petit com a Pinoccio, la regidora menteix minimitzant els problemes de la policia i diu que existeix deriva en el cos local per manca de lideratge i de direcció dels responsables.

 

La foto de portada correspon al fotomuntatge fet per Unió de PLF al seu bloc

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics