Pineda i Sta. Susanna volen dinamitzar la zona costanera conjuntament

L’ajuntament de Pineda i l’ajuntament de Santa Susanna encarregaran un estudi a la Diputació de Barcelona per tal de dinamitzar el sector costaner i de platja de les dues localitat. A la zona de la Platja dels Pins i, en especial, al terreny conegut popularment com la llàntia que comparteixen els dos municipis, els dos ajuntaments tenen la idea de crear un espai amb propostes lúdico-turístiques, segons ha informat Ràdio Pineda.

 

El projecte inclouria la dinamització de tota aquella zona marítima, inclòs l’actual Club Nàutic i la Base Nàutica municipal. La regidora de Comerç, Consum i Turisme de Pineda, Carme Aragonès, considera que, entre d’altres possibles usos, es podria dedicar l’espai a celebrar diferents festivals que a més, porten al municipi turisme nacional i estranger. La regidora ha avançat que aquest any es celebraran dos festivals, el psicobilly i un de música country, però ha afegit que es treballa per poder organitzar-ne fins a quatre de cara a l’any que ve.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics