Seguiment desigual de la vaga al sector de l’ensenyament aPLF

 

El 11.5% dels mestres de les dues escoles de primària de PLF han secundat la vaga general, amb especial incidència al Ceip Mas Prats. En aquest centre 6 dels 40 mestres han seguit l’aturada convocada pels sindicats. Això, com explica la directora del centre, significa un 15% del professorat. Pel que fa als alumnes, avui han assistit a classe una tercera part del total. Ho Explica Rebeca Gómez.

 

A LES Ferreries el percentatge de mestres que han fet vaga baixa al 8%, ja que avui han faltat 3 dels 38 docents. Pel que fa als alumnes, avui han anat a classe el 65% de l’alumnat, tal i com explica Elisabeth Sierra, secretaria del centre.

 

On més seguiment general jha tingut ll’aturada general d’avui ha estat a l’IES de la Font del Ferro. 3 de cada 10 professors no han anat a les aules aquest matí, ja que 13 dels 40 docents s’han afegit a la vaga. Els alumnes són els qui més han faltat ja que només han anat a classe 60 alumnes dels 400 que té el centre. Ho explica el director de l’IES, Dani Lopez.

 

Per últim, a la llar d’infants no ha faltat cap educadora, però sí alguns nens i nenes. A les aules avui no passaven dels 50 infants, com explica la directora del centre Sandra Jiménez.

 

Aquest seguiment a l’ensenyament és sensiblement inferior al registrat a l’última vaga general del 2010, excepte a l’IES.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics