El club d’escacs de PLF puja de categoria

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquesta temporada el club d’escacs de PLF ha guanyat 6 de les 8 partides disputades. Aquests bons resultats han fet que el club, que militava a la 1a provincial de Girona, pugi de categoria i la propera temporada jugaran a la Preferent catalana, com ja van jugar fa uns anys. Per aconseguir l’ascens els palafollencs han hagut de jugar contra equips com el Lloret, el Blanes o el Vilobí.

El club, en el que hi prenen part 17 persones, hauran de buscar més membres per poder jugar les 10 taules que hauran de disputar a la nova categoria.

La propera temporada l’equip palafollenc jugarà contra equips com el Cassà, el Banyoles, l’Olot B, el Figueres C, el Gerunda C, el Guixolenc, La Bisbal, el Palafrugell, i contra el Dotze Castells, que juntament amb el Palafolls ha ascendit aquesta temporada.

Els membres de l’equip es reuneixen cada dilluns en un bar de PLF per practicar i preveure els aspectes de les properes partides. A més els dimecres a la tarda ofereixen cursets als més joves per introduir-los al món dels escacs. Els cursets són gratuïts i es fan al Punt d’Informació.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics