L’ajuntament compensarà les retallades de les ajudes a la llar d’infants i per arreglar el teatre amb subvencions

El govern municipal va explicar en el ple ordinari celebrat el passat divendres, les accions que demanarien en subvenció a la Xarxa de Municipis 2012. Al voltant de uns 400.000€ de ajuda, per dos projectes en concret.  A través d’aquesta xarxa, l’ajuntament de PLF, vol compensar la rebaixa de aportació del Govern de la Generalitat a les llars d’infants. L’alcalde de PLF Valentí Agustí, explica les actuacions que es volen realitzar davant la disminució de les ajudes i el que suposaria un 30% de la subvenció de la diputació.

Per altra banda, el consistori, també vol afegir dins la subvenció de la Xarxa de Municipis, el projecte de millores en el teatre municipal i solucionar els problemes de climatització que té el teatre durant diferents èpoques de l’any, i arreglar els problemes estructurals de la coberta antiga.Durant el ple, no es va especificar el cost de les millores, i tampoc es va esmentar quan s’iniciaria el projecte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics