Retirada la denúncia de FCC contra l’Ajuntament de Blanes

L’empresa FCC (Fomento de Construcciones y Contratas Medio Ambiente S.A.) l’encarregada de la neteja i de la recollida d’escombraries de la vila de Blanes fins l’any 2010, ha retirat les denúncies contra l’Ajuntament d’aquest municipi, després de saber que cobrarà els 9,9 milions d’euros en concepte de factures pendents, gràcies al Pla d’ajust al qual crèdit de l’Estat de 13,9 milions € que rebrà el govern blanenc. L’alcalde Josep Marigó va donar compte en l’últim ple de la decisió presa per l’empresa. La qüestió va acabar als jutjats per les desavinences entre l’Ajuntament i l’empresa, el deute pendent i la reclamació dels interessos de demora.

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics