Espectacular operació de rescat per una embarcació a la deriva a Blanes

 

La matinada de Dijous, Salvament Marítim de Blanes, va ser alertat pels Mossos d’Esquadra que hi havia una embarcació a la deriva, sense tripulants. Segons va informar l’Ajuntament, dins la barca s’hi van trobar dos vestits de neoprè, els que s’utilitzen per fer submarinisme, de nens: un de 3-4 anys i l’altre de 8-9 anys. Això va fer activar el pla d’emergència, primer per mar amb l’embarcació de vigilància, salvament i rescat del Departament de Protecció Civil del consistori de Blanes i una altra de Salvament Marítim de la Creu Roja, provinent del port d’Arenys de Mar.

El pla d’emergència, va acabar de completar-se amb un helicòpter Helimer de Salvament Marítim, que va estar fent diversos recorreguts vorejant la línia de la costa entre Blanes i Lloret de Mar, ajudat d’un focus de gran potencia. L’ampli dispositiu es va desactivar a quarts de quatre de la matinada, quan els equips de recerca van confirmar que es tractava d’una embarcació francesa que s’havia desamarrat, i que tots els tripulants estaven sans i estalvis.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics