Visites nocturnes a Blanes

Aquest cap de setmana passat, s’han reprès les visites guiades nocturnes a la localitat veïna, una oferta cultural d’estiu a la ciutat, que ja fa tres anys que es protagonista a la població blanenca. La novetat d’aquest any, es que les visites són de pagament. Els participants de més de 14 anys han d’abonar el preu popular de 3,5 euros. Lourdes Fàbrega, primera tinent d’alcalde i regidora de Promoció de la Ciutat de Blanes ens ens explica que l’objectiu principal, es mostrar l’oferta cultural de Blanes

Els participants podran conèixer i admirar diferents indrets blanencs com la font gòtica; l’església parroquial de Santa Maria, les cases indianes o el monument a Joaquim Ruyra, entre altres atractius. La visita acaba amb una copa de cava al Club de Vela.

Les visites nocturnes, organitzades per l’Oficina de Turisme, es poden fer amb cinc idiomes tot i que de moment, segons la mateixa regidora de promoció de la ciutat, els idiomes més utilitzats són el castellà i el català i per això, es vol fer promoció en els establiments turístics, per tal de que hi hagi un públic més extranger. Recordem que les visites nocturnes, van començar divendres i es faran les nits de divendres i dissabte, a les nou de la nit, fins al 31 d’agost.

Punt Avui

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics