Bona resposta de la gent amb la primera reunió informativa del pregó 2012

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir es va celebrar la primera reunió informativa i els primers càstings per el pregó 2012 a l’edifici MID. Aquest any també tindrà el musical, com a gènere teatral protagonista, combinant música, cançons i ball, enguany una temàtica actual, amb cançons dels anys 50 agafarà el protagonisme. L’organització es mostra satisfeta, desprès de la primera reunió i de la resposta de la gent. Ens han explicat que la majoria de papers ( actors, cantants i ballarins) ja han estat repartits. Els pròxims moviments del pregó 2012, seran aquesta pròxima setmana, dilluns i dimarts  hi hauran els primers assajos i organitzacions dels actors i ballarins.

Els músics també ja es mouen, on la seva tasca es versionar els temes que han de sonar. Des de l’organització es recorda que si alguna persona més vol participar-hi, encara esta a temps de poder-ho fer, trucant en el telèfon de l’escola de musica 937620611 o consultant la web de l’ajuntament de PLF, www.palafolls.cat on es penjaran nous cartells, amb més informació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics