Tots els sol·licitants tindran pis de protecció oficial

L’auditori de l’escola de musica de PLF va acollir ahir al migdia, el sorteig dels habitatges de protecció oficial que s’han construït a PLF. La promoció consta en total de 38 pisos de lloguer de protecció oficial, just a l’entrada del municipi venint de Blanes, al costat de la biblioteca. 4 d’aquests pisos, se’ls ha quedat la Fundació Aspronis per fer un projecte de pisos tutelats amb els seus usuaris. Valenti Agusti, alcalde de PLF, just al acabar el sorteig, va explicar els motius pel que ha sigut un procés complicat de realitzar, però que ja es una realitat.

El preu de lloguer és d’uns 400€ mensuals, incloent-t’hi les despeses de comunitat, i els habitatges són aproximadament d’una 60a de metres quadrats, amb aparcament i traster. Agustí va reconèixer que construir-hi els aparcaments, va ser un error per que encareix el preu de lloguer. Durant la celebració del sorteig, també es va afirmar que tots els que han realitzat la demanda del pis, l’acabaran optant. En 3 col·lectius diferents, s’han repartit els inquilins.

Un primer col·lectiu destinat en els joves amb un contracte màxim de 5 anys, “prorrogable”, un altre de jubilats  amb contracte indefinit, i un tercer col·lectiu, per a gent discapacitada, amb també contracte indefinit.

Els pisos que no s’han acabat de cobrir, finalment s’han obert a altres col·lectius en general, per omplir-los. L’alcalde de PLF, va mostrar el seu interès, per construir una nova promoció a la localitat.Els sol·licitants, que han rebut un habitatge de protecció oficial, el veuran, firmaran el contracte i entraran a viure-hi el pròxim mes de setembre

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics