Torna la festa dels 80 d’estiu a PLF

Els nostàlgics de la música dels 80 tenen una nova cita aquest proper cap de setmana. Es tracta de la 6ena festa dels 80, que es realitza durant l’estiu, i que ja està molt consolidada a la nostra població. Amb molt bona resposta per part de la gent de PLF i de les poblacions del voltant en anys anteriors,  esperen que demà es segueixi la línea, i es pugui tornar a gaudir de les cançons que van ser un referent musical dels 80.

La sessió musical anirà a càrrec dels Slum DJ, a partir de les 23:00 de la nit, a la plaça de Poppi, amb entrada gratuïta, i servei de bar. Un esdeveniment, que l’organitza la comissió de reis, amb el suport de l’Ajuntament de PLF, el Café de PLF i aquesta emissora.  La festa dels anys 80 dóna el tret de sortida a les activitats programades pel mes d’agost.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics