CiU de Malgrat estrena nova seu

 

La federació nacionalista, primer grup a l’oposició a la localitat, va estrenar divendres passat la seva nova seu municipal al carrer Ollers núm 35. Aquesta nova seu substitueix la que utilitzaven fins ara al carrer de Mar.

Segons CiU l’objectiu d’aquest nou local és que “serveixi per donar un impuls decisiu al projecte nacionalista a Malgrat i, a la vegada, permeti fer una política més propera a la gent”. El nou local será obert els dimecres al vespre per tal de rebre als malgratencs i les seves propostes

L’acte d’inauguració es va fer amb un sopar popular i solidari ja que els beneficis es destinaran a ajudar a l’equip d’Aspronis del club d’Hoquei Patins de Malgrat de Mar de recent creació. Els diners s’invertiran en la compra de material d’aquest equip que permet a usuaris d’Aspronis practicar l’Hoquei.

D’altra banda, la federació ha publicat aquest setembre una nova edició del seu butlletí local, Parlem-ne, en el que passa balanç al primer any de legislatura a Malgrat.

Els nacionalistes critiquen alguna de els decisions del govern local socio-popular, com ara l’augment d’impostos o el que considera una manca de diàleg amb els grups de l’oposició.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics