URGENT

RP estrena programació

Compartiu aquesta història

 

Avui dilluns aquesta emissora comença una nova temporada regular amb l’objectiu de consolidar-se com la ràdio de refeència de PLF, tan a nivell informatiu com d’entreteniment i música. Aquests tres són els pilars de la nova programació on de nou la presència de col•laboradors voluntaris és primordial per oferir programes diversificats i propers a la ciutadania.

Les principals novetats són l’ampliació del programa el Despertar de PLF, que passa de 3 a 4 hores i combinarà sardanes amb música catalana i havaneres. Enguany estrenem programa de viatges i de tecnologia així com s’amplien els informatius amb l’informatiu vespre a les 21h i un informatiu nit a les 23h. A les 9 del mati, just després del programa Tic Tac Ring, es farà una connexió amb Catalunya Informació per conèixer l’actualitat general del dia.

La programació que avui s’estrena s’allargarà fins el mes de juny del 2013, amb la intenció de consolidar les bones dades d’audiència que ha aconseguit aquesta emissora, que des de fa un any apareix al ranquing d’emissores locals més escoltades del Baròmetre de la Comunicació, que ha atorgat un màxim de 7000 oients acumulats.

El que també es posa en marxa és el servei web de l’emissora que amb unes 30 mil visites l’any, ha esdevingut referència obligada per conèixer l’actualitat de la nostra localitat

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics