PLF prepara un curs de Mediació Social i resolució de Conflictes

 

Fins el proper dilluns es pot formalitzar la inscripció al nou curs que proposa l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de PLF. Es tracta d’un curs gratuït i de 20 hores de durada que pot ajudar a complementar la formació d’àmbit social.

Segons Olga Gimenez, tècnica de Promoció Econòmica, el curs donarà enes a professionals dels sectors socials a l’hora d’afrontar problemàtiques i conflictes varis.

En l’època que vivim el curs pot ser una bona sortida per complementar els estudis ja existents i alhora per solucionar els conflictes que es donen al voltant.

El curs, subvencionat al 100% per l’Ajuntament, no té requisits especials per a inscriure’s, tot i que les classes es faran en horari de matí de dilluns a divendres durant la primera setmana d’octubre.

Gimenez explica que les inscripcions s’han de formalitzar abans de dilluns al Punt d’Informació i recorda que només hi ha 20 places disponibles pel curs.

A banda d’aquest curs, l’Àrea de Promoció Econòmica està treballant per programar nous cursos en el proper trimestre com ara de Noves tecnologies o de ocupabilitat per competències que ja es va fer l’any passat.

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics