URGENT

Foment admet que no desdoblarà més trams de la N2 entre Tordera i la frontera

Compartiu aquesta història

 

Després de l’anunci de dimarts de cancel•lar el desdoblament de l’N-II entre Maçanet i Tordera, el Ministeri de Foment ha anunciat que tampoc farà més trams desdoblats en aquesta carretera al tram nord, de Vilademuls a la Jonquera.

Al matí, la ministra Ana Pastor va anunciar, respecte del projecte global de l’N-II, que s’estaven estudiant “les millors solucions segons el trànsit real”. I a la tarda, durant la presentació del nou pla d’infraestructures fins al 2024 (Pitvi), l’N-II al nord ja havia desaparegut definitivament del mapa de projectes.

D’aquesta manera, de tota l’N-II gironina només es faran els desdoblaments entre Caldes i Sils, i de Sils a l’enllaç amb la C-35 al límit entre Vidreres i Maçanet de la Selva. Aquests dos trams són els que estan a mig fer des de fa temps i que han deixat la carretera empantanegada des que l’empresa adjudicatària de les obres va decidir deixar-les.

La ministra Ana Pastor va assegurar en seu parlamentària que s’intentarà que les obres del tram Sils-Maçanet comencin l’any que ve, i que la represa dels treballs de Caldes a Sils serà imminent. De fet, va afirmar que ha estat una de les dues úniques obres viàries que s’han adjudicat aquest mes, ja que la Intervenció General de l’Estat té els crèdits retinguts.

D’entrada el projecte preveia el desdoblament de la carretera N2 des de Tordera i fins la frontera, però amb l’anunci d’ahir, només estarà desdoblat des de la sortida de l’autopista AP7, a Maçanet i fins a la ciutat de Girona.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics