Continua l’Oktoberfest de Calella fins a finals de mes

 

La Oktoberfest calellenca celebra aquesta any el 25è aniversari i ho fa oferint 6.000 quilos de menjar típic alemany i 40.000 litres de cervesa de 80 marques diferents. Aquesta festa tradicional germànica, que es recrea al municipi del Maresme, va arrencar aquest passat cap de setmana amb el degollament del barril i el brindis oficial amb el que es dóna el tret de sortida a l’estil tradicional.

La cita gastronòmica i musical s’allargarà fins al 20 d’octubre, període en què els carrers i els hotels s’omplen de visitants. De fet s’esperen uns 50.000 visitants nacionals i fins a 3.500 turistes europeus, la majoria integrants de les 74 bandes que arribaran d’una dotzena de països del nord d’Europa i que actuaran a la ciutat.

La de Calella és l’Oktoberfest més antiga de Catalunya i es fa a la zona de la platja.

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics