URGENT

La Banda de Música de PLF participa al Festival Internacional de Bandes i Majorets a les Fonts de Montjuïc

Compartiu aquesta història

 

Serà el proper divendres 12 d’octubre a la zona de la Fira de Barcelona, on es faran exhibicions dels grups participants a i un cop acabat el festival es podrà gaudir de l’espectacle de les fonts de llum i música.

A la trobada hi haurà bandes d’Itàlia, d’Herzegovina, Irún, Amposta, Triangle de Sants i també formacions de majorets del d’Irun, Maçanet de la Selva i de Sants.

El director de la Banda Municipal de Música de PLF, David Martínez, explica que la formació oferirà un repertori de cançons catalanes amb clàssics d’Abba o el What a wonderfull world de Louis Armstrong

L’AMPA de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls i la mateixa escola organitzen un autocar per tal de poder assistir a aquest festival i acompanyar a la formació musical de PLF a BCN.

Els membres de la banda i els socis de l’AMPA poden gaudir de l’autocar de forma gratuïta, mentre que la resta d’interessats poden també assistir a l’esdeveniment amb aquest transport, a un preu 9 euros.

L’escola informa que el bus sortirà a les 3 de la tarda del mateix divendres des de la Plaça de Poppi, mentre que la tornada es preveu pels volts de les 11, ja que el festival es desenvoluparà de 6 a 9 del vespre.

Els interessats es poden apuntar al MiD en horari de l’escola.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics